Kom op bezoek in het Belgisch parlement met Open Vld Vrouwen Druivenstreek

U kent de beelden vast wel. Elke donderdag brengt Villa Politica de belangrijkste onderwerpen van de week in beeld, live vanuit het hart van onze democratie. Maar hoe gaat dat allemaal in z’n werk achter de schermen? Hoe ziet de fameuze koffiekamer er uit? Zitten de bankjes zo goed als ze er uit zien? Waarom heeft de Kamer een groene kleur en de Senaat een rode? Een bezoek waar u al uw vragen kunt stellen kon niet uitblijven. Op zaterdag 24 oktober organiseren de vrouwen van Open Vld in de Druivenstreek in de namiddag een bezoek aan de Kamer van volksvertegenwoordigers. Ik zal met plezier de groep begeleiden en vertellen over enkele gebeurtenissen en ervaringen van het afgelopen jaar.

2014-10-01 13.07.15-1U zal een deskundige uitleg krijgen en worden begeleid door de verschillende commissiezalen en andere historische zalen van het Paleis der Natie. We geven alvast al één weetje weg. Het Paleis der Natie dateert van het einde van de 18de eeuw. In dezelfde periode werd de eerste stoommachine uitgevonden. Een uitvinding die aan de basis lag van de industriële revolutie en onze voorouders een grotere vrijheid en vooruitgang schonk. Vandaag, drie eeuwen later, liggen er nieuwe uitdagingen in het verschiet.
We zorgen alvast voor vervoer en geven afspraak om 13u op het Gemeenteplein van Hoeilaart. U kan zich voor deze uitstap inschrijven via mail of bellen op 0477/26.28.72. Wees er op tijd bij, want we hanteren het principe first-comes, first-served. Onze doelgroep zijn uiteraard in de eerste plaats vrouwen, maar de mannen mogen natuurlijk ook mee!