Open Vld Hoeilaart stelt lijst voor

 

De kandidatenlijst van Open Vld Hoeilaart is goedgekeurd. 21 kandidaten staan klaar voor de verkiezingen van 14 oktober. “We zijn de eerste partij in Hoeilaart die nu al een volledige lijst bekend maakt” vertelt een trotse voorzitter John Kumps.

Op zaterdag 24 maart verzamelden de leden van Open Vld in Zaal De Eekhoorn. “De lijst is unaniem goedgekeurd door de leden” aldus de voorzitter. Het is nu ook officieel bevestigd dat burgemeester Tim Vandenput de lijst opnieuw gaat aanvoeren. “Tim heeft de ambitie om met zijn ploeg tijdens de volgende legislatuur het Open Vld project verder te zetten.” zegt John Kumps.

Volop kansen aan jongeren geven

Open Vld gaat met een sterke en evenwichtige kandidatenlijst naar de kiezer. In vergelijking met 2012 zijn er negen nieuwe kandidaten waaronder 5 jonger dan 36. “Verheugend is dat een aantal kandidaten zich spontaan hebben aangeboden.”

Op de lijst staan studenten, ouders met kleine en grotere kinderen, werknemers en zelfstandigen. Kortom mensen met zeer uiteenlopende hobby’s en passies. De diversiteit van de kandidaten is duidelijk de kracht van de lijst en Open Vld is dan ook bijzonder trots deze sterke lijst aan de inwoners voor te stellen.

Open Vld – De lijst van uw burgemeester

 1. Vandenput Tim
 2. De Bleeker Eva
 3. Vanderlinden Marc
 4. Vanderlinden Annelies
 5. Guns Roby
 6.  Belsack Marijke
 7. Coppens Steven
 8. Meganck Luc
 9. Bajwa Bodil
 10. Jacquet Dirk
 11. Desmet Veronique
 12. Brinkhof Sylvia
 13. Rowies Wim
 14. Delwick Julie
 15. Vanderborght Bram
 16. Lagrange Caroline
 17. Riedel Joachim
 18. Vandenbrouck Indie
 19. Van Meerbeeck Arne
 20. Sergeys Joy
 21. Pijpen Joris