Fashion & Deco show

Op donderdag 6 oktober organiseren Jong Vld en Open Vld Vrouwen samen met lokale handelaars een Fashion & Deco show in het GC Felix Sohie ten voordele van het Pink Ribbon Fonds dat zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. De deelnemende handelaren zijn Loft 53, Nele.Due, Dekock, Morrighan, Hola, Dutrannoit, Ninabelly en AD Delhaize.

Vanaf 19u00 is iedereen welkom in het GC Felix Sohie. Er wordt u bij aankomst een glaasje cava aangeboden. De modeshow gaat een half uurtje later van start. De inkom aan de kassa bedraagt 12 euro, of 10 euro in voorverkoop bij de lokale handelaars. U kan ook digitaal tickets bestellen via deze link. “De opbrengst van de avond gaat naar een goed doel, namelijk het Pink Ribbon Fonds”, licht Jong Vld toe. “In België ontwikkelt 1 op 9 vrouwen tijdens haar leven borstkanker. Jaarlijks worden in België meer dan 10.000 nieuwe gevallen van borstkanker vastgesteld.”

Lokale economie stimuleren

Maar de modeshow wil ook de lokale middenstand in de schijnwerpers zetten. Aan de inkom zal een sprankelend glas cava u opwachten. Op de met bloemen versierde catwalk zullen lokale handelaars dameskledij, zwangerschapsmode, brillen, decoratieproducten en juwelen etaleren. Stijlvolle hapjes en drank uit de streek zullen verkrijgbaar zijn. Zo kan er tijdens de modeshow in een aangename sfeer genetwerkt kan worden met lokale handelaars en klanten. “Een bloeiende middenstand en horeca zorgen voor een aangename en leefbare woonomgeving in Hoeilaart en de druivenstreek. Daarom zet Open Vld Vrouwen Druivenstreek met veel plezier haar schouders onder dit project.

Gastspreker voor warme borsten

De liberale vrouwen en jongeren hebben een zeer gepaste gastspreker voor de avond kunnen strikken. Minister Maggie De Block zal tijdens de avond kort spreken over haar werk in de federale regering dat nauw aansluit met de doelstelllingen van Pink Ribbon. Dankzij de Minister worden borstreconstructies met eigen weefsel sinds kort terugbetaald. In ons land ondergaan jaarlijks zowat 1.500 vrouwen een borstreconstructie met eigen weefsel, een zogenoemde “warme borst”. Ze doen dit nadat hun oorspronkelijke borst is verwijderd wegens kanker of ter preventie van kanker.

Nog eens praktisch

Wat? – modeshow i.s.m. Loft 53, Nele.Due, Dekock, Morrighan, Hola, Dutrannoit, Ninnabelly en AD Delhaize
Wanneer? – donderdag 6 oktober om 19u00
Waar? – GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart
Toegang?  Tickets kosten in voorverkoop €10,- via deze link